Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНе съм запозната със скандалната

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНе съм запозната със скандалната
Коментари Харесай

Министърът на МРРБ: Днес ще назнача проверка в сградата на Автомагистрали за скандалната стая

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Не съм осведомена със скандалната стая в " Автомагистрали ". Видях фотосите в интернет през вчерашния ден. Вероятно още през днешния ден ще назнача инспекция. 

Това заяви в ефира на Нова тв министърът на Министерство на регионалното развитие Виолета Комитова във връзка фотосите, които се появиха през вчерашния ден от стая в постройката на държавното дружество " Автомагистрали ". Според информацията става въпрос за стая за спещна помощ, само че интериора й по-скоро е като на хотелска спалня с огромно легло и баня с душ, в сравнение с стая за здравна помощ.

Ще назнача инспекция в постройката на " Автомагистрали " - има ли такова нещо, в действителност ли съществува такова нещо, тъй като може пък информацията, която се появи да не е вярна. Но в случай че е вярна, ще уведомя всички за това нещо. На този стадий не мога да разясня. Нека мине инспекцията, разяснява тя. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР